Qui som

Oriol Dalmau Pararols, llicenciat en Biologia per la Universitat de les Illes Balears. Màster interuniversitari sobre Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies i amb multituds d’estudis en el camp de l’enginyeria agrònoma, forestal i del paisatgisme.

En els darrers 8 anys s’ha especialitzat en la gestió ambiental i generació de biodiversitat dels camps de golf, especialment en la resolució de les seves problemàtiques més típiques aprofitant la reintroducció de la flora i la fauna autòctona. Al mateix temps, s’ha involucrat en la utilització dels nous serveis ecosistèmics generats gràcies a l’increment de la biodiversitat per crear una economia sostenible i circular.

Guanyador del premi IAGTO 2020 (Associació internacional d’Operadors de Viatges de Golf) pel seu treball a l’empresa PGA Catalunya Golf and Wellness. Aquest reconeixement s’atorga especialment pels treballs que impulsen la sostenibilitat i la protecció de la naturalesa, així com per l’excel·lència en la responsabilitat ambiental i social. També està en possessió del Certificat GEO, pels seus treballs realitzats a l’empresa PGA Catalunya Golf and Wellness, durant els anys 2013 i 2017.

Finalista dels premis GEA 2021 Awards (The Golf Environment Awards) en la categoria de “Enviromental Project of the year”, amb l’empresa PGA Catalunya golf and Wellness.